Четвърти ден издирват телата на трима души край Винево

Четвърти ден издирват телата на трима души край Винево
И днес многобройни екипи от спасители, огнеборци, полиция и стотици доброволци продължават издирването на телата на Рамаданови, които бяха пометени с автомобила им от 5-метрова кална вълна и паднаха от моста в Демерджи дере. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Четвърти ден продължава издирването на трима души, които изчезнаха, след като пороите миналата седмица отнесоха колата им от моста на село Винево, предаде БНР.

Още един метър е необходимо да спадне нивото на язовира, за да се разбере дали телата на изчезналите са там, каза в предаването „Преди всички“ кметът на село Винево Фикрет Исса. Той обясни, че мътната вода затруднява много спасителите. Кметът се надява да бъдат отпуснати средства, за да може мостът да бъде ремонтиран.

В издирването участват десетки доброволци от близките села, както и следово куче. Спасителите не дават надежда да има оцелели. В неделя започна изпускане и на част от водата в язовира, който е близо до моста. Така от пожарната се надяват по-лесно да могат да обходят участъците с храсти и дървета, където се очаква да бъдат открити телата на загиналите хора.

В неделя в гробището на хасковското село Винево бе погребана 56-годишната учителка Ресмие Рамадан, но от съпруга й Мюмюн, дъщеря й д-р Ширин Рамаданова и внучето Мерт (на 4 години) няма и следа.

#Винево

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници