Убитата жена от Джебел се подготвяла за сватба

Убитата жена от Джебел се подготвяла за сватба
Убитите майка и дете. Снимка: „24 часа“
A A+ A++ A

24-годишната Джейлян, която беше убита миналата седмица с детето й от 18-годишния ученик Мерт Мехмед, възнамерявала да се жени. Младата майка имала сериозен приятел в Холандия. Той бил от района на Джебел, но работел в чужбина. Пред свои приятели Джейлян разказвала, че е влюбена в него, пише в. „Преса“.

Младата жена написала във Фейсбук: „Майко, аз се женя, не плачи. Не е някой чужд. Татко, може да не е документирано, но той е в сърцето ми“. Тя се готвела за сватба и в профила си в социалната мрежа качвала снимки на булчински дрехи и сватбени букети. Неотдавна написала: „Ако си погледнал на любовта с очите на комарджия, аз ще заложа живота си“.

Приятелката на Джейлян, Севделина, разказа, че 24-годишната жена й споделила, че си е намерила работа в Холандия.

„Замина, но се върна след три дни. Разказа, че бившият й съпруг Орхан е отказал да издаде пълномощно и тя не можела да замине с детето. Надяваше се проблемът да се реши и в началото на юни двете да заминат“, разказа Севделина.

Около 150 души изпратиха в последния им път убитите 24-годишна Джейлян и 7-годишната й дъщеря Джейда в неделя. Телата на младата жена и детето бяха открити в събота. Двойното убийство е било извършено с брадва.

#Джейлян #Мерт Мехмед #Джебел #Джейда

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници