OnePlus разкрива кога One ще е достъпен за всички

OnePlus разкрива кога One ще е достъпен за всички
A A+ A++ A

След представянето си миналата седмица OnePlus One привлече изключително голямо внимание. Изглежда, от компанията не са очаквали такъв огромен интерес и днес съобщиха за някои промени в графика за производство, които имат за цел да направят телефона достъпен за максимално количество хора възможно най-скоро.

От информацията става ясно, че търсенето за черния 64GB модел е много по-голямо, отколкото за белия модел с 16 GB памет. Заради това OnePlus ще приоритизират неговото производство и белият модел ще бъде произведен в по-малки количества, които ще осигурят повече свободен капацитет компанията да достави бройки от черния модел.

В момента в наличност са само стоте бройки за първите потребители, които ще получат телефона, като разбият стария си смартфон за предизвикателството Smash the Past. През месец май ще бъде произведен по-голям брой от белия модел за първите поканени да го закупят. В началото на юни ще има и по-голямо производство от черния модел. Плановете на OnePlus са до края на юни производството да може да осигури достатъчно бройки, така че всеки, който реши, да може да се сдобие с покана за OnePlus One. Изглежда, че системата с покани не е въведена само за да направи флагмана наистина ексклузивен, а също и защото OnePlus не могат да насмогнат с производство на голямото търсене.
http://forums.oneplus.net/threads/2014-q2-production-update.6854/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници