Firefox 29 идва с нов интерфейс

Firefox 29 идва с нов интерфейс
A A+ A++ A

Малко по-рано през седмицата от Mozilla пуснаха версия 29 на Firefox за настолни и мобилни устройства. Мобилната версия предлага само няколко промени, но настолната има чисто нов интерфейс и много нови функции.
Най-забележим на пръв поглед е новият дизайн на табовете. Докато един таб е на фокус, останалите се смесват с фона и по този начин не отвличат вниманието на потребителя. Освен дизайна на подпрозорците другото ново допълнение в интерфейса е бутонът за меню в десния горен ъгъл. Той силно напомня на същия бутон в Chrome и събира на едно място всички основни функции на браузъра, като потребителите имат възможност да добавят още.


Добавянето и премахването на бутони от лентата с инструменти при Firefox 29 e много по-удобно и лесно, за да може всеки потребител да оформи браузъра според нуждите си. Другият голям акцент в този ъпдейт е върху Firefox Sync, услугата за синхронизиране на отметки, история и пароли между устройствата. Използването й е много лесно и изисква от потребителя само да си направи регистрация, за да може да синхронизира браузъра на телефона си с този на компютъра си.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници