Морето в Бургас изхвърли труп на жена, предполагат, че е на Валентина

Морето в Бургас изхвърли труп на жена, предполагат, че е на Валентина
Предполага се, че то е на 24-годишната медицинска сестра Валентина Иванова, която изчезна на 15 април. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Тяло на млада жена е било изхвърлено от вълнолома южно от бургаския мост късно в неделя. Предполага се, че то е на 24-годишната медицинска сестра Валентина Иванова, която изчезна на 15 април.

На 18 май около 18:30 ч. в Първо районно управление „Полиция“ – Бургас, е получено съобщение от 18-годишен бургазлия, че в района на вълнолома от страната на морската гара във водата край тетраподите забелязал човешки труп.

Спасители от дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ са извадили тялото. По предварителни данни се касае за изчезналата на 15 април тази година 24-годишна бургазлийка Валентина Иванова. Извършено е разпознаване по снимки на дрехите, с които е била облечена и е потвърдено, че тялото е нейно.

Трупът на момичето е откаран за аутопсия в катедра „Съдебна медицина“ към МБАЛ – Бургас. За стопроцентово потвърждение ще се изчака резултатът от ДНК-анализа, който ще стане до няколко дни.

Припомняме, че Валя изчезна по много странен начин на 15 април тази година в района на Морската градина в Бургас. Преди това тя е взела такси и е слязла точно на входа на парка. След това следите й се губят. Таксиметровият шофьор, който за последно е говорил с нея, твърди, че е била в добро настроение.

Работата по случая продължава от служители, съобщи полицията в морския град.

#морето #Бургас #изхвърли #труп #жена #Валентина Иванова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници