Галка от „Каризма“: Не съм болна от СПИН

Галка от „Каризма“: Не съм болна от СПИН
A A+ A++ A

Галя от „Каризма“ опровергава слуховете, че е болна от СПИН. Бившата сценична партньорка на Миро заявява, че е добре и животът й се развива доста по-различно от това, което се твърди в жълтите медии.

„Жива и здрава съм повече от всякога. Радвам се на лично спокойствие. Но явно на някого липсва присъствието ми“, коментира певицата пред списание Story.

Галина Курдова, както е цялото й име, е изненадана, че периодично е „погребвана“ и че някой се забавлява с това да я превръща в жертва на обстоятелства, хора, болести, интимни партньори.

От две години тя е истински щастлива с британец на име Рей, на когото вярва и когото обича толкова много, че да се реши да създаде семейство и да имат дете.

Партньорът й е консултант по бизнес реструктуриране, бил е джаз музикант. Не бързаме да ставаме родители и да създаваме семейство, тъй като има още време, но би бил естествен процес от връзката ни, добавя Галка.

Рей я спечелил с това, че е изключително изискан мъж, чувствителен и наистина джентълмен, по английски. „Сбъдна се мечтата ми да бъда с някого, който ме харесва наистина заради самата мен като жена, със и без ореола на славата“, споделя Галя.

Двамата са на една възраст, а това според нея ги прави готина млада двойка с много общи приятели и интереси.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници