Уволниха учителка, поискала любовни съвети от петокласници

Уволниха учителка, поискала любовни съвети от петокласници
Касандра Файъринг
A A+ A++ A

Учителката Касандра Файъринг от нюйоркския квартал Бронкс е уволнена, защото решила да се посъветва с петима свои ученици кого от двамата си любовници да зареже. Те й казали да зареже по-младия, за когото тя им споделила, че напоследък не й вдига телефона.

След това учениците разказали на приятели и така историята стигнала до ушите на училищната управа, твърди dnainfo.com.

Срещу Касандра, която работела по заместване срещу 155 долара на ден, е започнало разследване, тъй като учениците са в пети клас.  

Според доклад на специалния комисар за училищата в Ню Йорк Файъринг наричала учениците си „моите дребосъчета“ и имала навика да ги докосва по „непристоен начин“. Тя признава, че се е съветвала с тях за любовните си връзки, но категорично отрича да са имали физически контакт.

„Те бяха невероятно поласкани, че съм поискала съвет от тях. Като им казах за какво става дума, възкликнаха: „Ние сме твоите консилиери (съветникът на мафиотския дон - б.р.)“. Обсъдихме проблемите ми, като всеки от тях предлагаше по нещо съобразно своята гледна точка. Бяха възмутени, че този тип ме разиграва и просто искаха да ми помогнат“, твърди 45-годишната Касандра.

Най-любопитното в цялата история е, че Касандра Файъринг е актриса, която подобно на повечето свои колежки в Ню Йорк работи допълнително почасово. В случая нашата героиня решила да учителства.

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници