Борисов освободи заместник-министър на труда и социалната политика

Борисов освободи заместник-министър на труда и социалната политика
Деяна Костадинова ще бъде назначена за секретар с ресор „Социална политика“ в екипа на президента Росен Плевнелиев. Снимка: dariknews.bg
A A+ A++ A

Министър-председателят Бойко Борисов освободи от длъжност заместник-министъра на труда и социалната политика Деяна Костадинова.

Заповедта е издадена въз основа на подадена от Костадинова молба за напускане на поста, предаде БНР.

Деяна Костадинова ще бъде назначена за секретар с ресор „Социална политика“ в екипа на президента Росен Плевнелиев, съобщиха по-рано от президентството. Тя е адвокат от Софийската адвокатска колегия.

От 2004 г. Костадинова е на ръководни длъжности в Държавната агенция за закрила на детето и в Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

В МРРБ е била началник на отдел „Законодателство, оценка на риска и нередности“ към Главна дирекция „Програмиране на регионалното развитие“.

В Държавната агенция за закрила на детето Деяна Костадинова е заемала позицията на главен юрисконсулт и началник на отдел „Правен и връзки с обществеността“, а по-късно е и главен директор на Главна дирекция „Контрол по правата на детето“ в Агенцията.

#Деяна Костадинова #Бойко Борисов #Борисов #министър-председател на България #премиер на България #Росен Плевнелиев #Президент на България

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници