„Ролинг Стоунс“ за пръв път на сцената след смъртта на Лорън Скот

„Ролинг Стоунс“ за пръв път на сцената след смъртта на Лорън Скот
„Ролинг Стоунс“ на концерт в Макао, Китай, 9 март 2014 г. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Рок легендите от „Ролинг Стоунс“ изнесоха първия си концерт след смъртта на приятелката на Мик Джагър - дизайнерката Лорън Скот.

Изпълнителите на хита Brown Sugar дадоха нов старт на турнето си 14 On Fire Tour, след като преустановиха изявите си и оставиха Джагър да се съвземе от загубата на самоубилата се преди два месеца моделиерка.

Бандата започна изявите си от Осло, където пя за пръв път от 2007 г. насам. На стадиона в норвежката столица е имало над 20 000 души.

Цените на билетите са били между 115 и 310 евро

„Ние с нетърпение чакахме този момент, но и имаше малко напрежение заради Мик и нещата около него“, коментира бившият член на групата Мик Тейлър.

Звездите ще продължат определените по дати концерти и вече са повече от развълнувани за предстоящите срещи с милионите им фенове.

Групата отмени своето турне през март след смъртта на Лорън Скот, която се самоуби в Ню Йорк. Следващите спирки са Лисабон, Цюрих, Тел Авив, Берлин, Париж, Виена, Дюселдорф, Рим, Мадрид, Белгия, преди да се върнат към скандинавските страни за концерти в Швеция и Дания.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници