Новите слушалки на Beats обещават по-качествен звук

Новите слушалки на Beats обещават по-качествен звук
A A+ A++ A

Заедно с новината, че Beats Electronics ще стане притежание на Apple за 3 милиарда долара, бяха обявени и нови слушалки с марката Beats, които ще се продават от 1 юни. Те носят името Solo 2 и ще наследят популярните модели Solo и Solo HD, които през 2013 година са се продавали с обща скорост от 4 броя в минута, което определено е впечатляващо.

Според компанията Solo 2 използват напълно нови говорители, които ще могат да възпроизвеждат по-широка честотна лента в сравнение с предшествениците си, което означава, че освен ниски тонове ще се справят по-добре със средните и високите. Освен това са проектирани да изпускат по-малко звук с по-големи наушници, които са снабдени с мемори пяна за по-добро прилягане върху контура на ушите. Слушалките са сгъваеми и имат изключително здрава лента за глава, която издържа до 20 000 огъвания.

Цената отново е 200 долара, а нетърпеливите вече могат да направят предварителна поръчка в сайта BeatsbyDre.com преди началото на продажбите през другата седмица. Наличните цветове на слушалките са черен, сив, бял, син, розов и червен за инициативата Project (RED).

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници