TwoDots е продължение на популярната игра Dots

TwoDots е продължение на популярната игра Dots
A A+ A++ A

Dots е мобилна игра, в която последователно трябва да се свързват цветни точки, за да се постигне висок точков резултат. Това, което я направи успешна, бяха интуитивната механика и естетически приятният дизайн. TwoDots запазва всичко това, но добавя нова дълбочина към играта.

Въпреки че Dots не изисква много време и концентрация, постоянното трупане на резултати става малко еднообразно в един момент. TwoDots решава този проблем, като запазва стила на игра, но добавя нива, в които трябва да се изпълнят определени задачи. Играта има 85 нива, всяко от които изглежда по различен начин и поставя на играча различна задача, която той трябва да постигне за определен брой ходове.

Към играта са добавени и нови елементи, като например котви, които се премахват, когато стигнат най-долната част на полето. Тези промени силно разнообразяват играта, защото всяко ниво изисква различен подход, за да бъде преминато. Тъй като играта е безплатна, играчът разполага с пет живота, като губи по един всеки път, когато не успее да мине ниво.

След това може да изчака 20 минути, за да получи нови, или да плати, за да не чака. Интерфейсът на играта също е подобрен, като вече предлага илюстрации, които следват минималистичния стил на цялото приложение, но разнообразяват иначе крайно еднообразния вид на оригиналната Dots.

https://itunes.apple.com/app/id880178264

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници