Татяна Дончева: Станишев няма да се оттегли, има сделки за уреждане

Татяна Дончева: Станишев няма да се оттегли, има сделки за уреждане
Според Дончева има един куп хора, които много биха искали Станишев да се махне, но не биха си мръднали пръста за това. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Лидерът на „Движение 21“ Татяна Дончева заяви, че в БСП протичат процеси, свързани с вдигането на партията на крака. Според нея има много хора, които смятат, че единственият начин Сергей Станишев да освободи председателския пост в БСП е като замине в Брюксел. Ама имат много здраве.

Приключиха евроизборите, структурира се Европарламент. Има един месец, в който новоизбраните да си ушият нови костюми“, коментира Дончева в студиото на Нова телевизия.

Според нея има един куп хора, които много биха искали Станишев да се махне, но не биха си мръднали пръста за това, само искат той да си отиде в Брюксел.

Мястото в БСП дава възможност на Станишев да продължава да реди конгреси, листи, депутати, делегати, сделки. Няма причина да се отказва от това. А те нямат механизъм и мнозинство, по които да го принудят да напусне поста“, категорична беше тя.

Татяна Дончева смята, че докато Станишев е начело на БСП, Бойко и Боковците ще са щастливи.

Достена Лаверн сигурно е била сделка между Станишев и Христо Ковачки“, коментира Дончева.

На въпрос възможни ли са предсрочни избори, тя отговори, че парламентът се мъчи с набирането на кворум, със законодателната програма и виси на кантар, а това предполага, че мандатът на правителството трябва да се съкрати.

#Татяна Дончева #Дончева #БСП #Сергей Станишев #Станишев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници