Sony представи Xperia T3

A A+ A++ A

Sony днес представи новия смартфон Xperia T3. Устройството е от средния клас, но предлага доста екстри, които по принцип са запазени за флагманите. Xperia T3 е с 5.3-инчов 720p дисплей, който използва технологията TRILUMINOS, която досега бе резервирана само за флагманите на Sony. Другите спецификации включват поддръжка на 3G мобилен интернет със скорост до 42 Mbit и LTE със скорост на сваляне до 150 Mbit. Процесорът е четириядрен Snapdragon 400 с видеочип Adreno 305, което не е най-доброто възможно на пазара, но осигурява достатъчно добра производителност за повечето приложения и безпроблемна работа на интерфейса.
Корпусът на Xperia T3 също има с какво да впечатли. Той включва метална рамка, а от Sony гордо подчертават премиум материалите, които са използвани в целия корпус и които придават луксозен вид и усещане на смартфона, както и обстоятелството, че Xperia T3 е най-тънкият смартфон от този калибър.
Единственият по-сериозен компромис е при батерията, която е с капацитет от само 2500 mAh и едва ли ще осигурява повече от един ден работа.

http://blogs.sonymobile.com/press_release/stand-out-from-the-crowd-with-the-stylish-and-slim-xperia-t3-smartphone-from-sony/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници