БНР с две награди на „Медиамикс“ 2014

БНР с две награди на „Медиамикс“ 2014
Българското национално радио получи две награди по време на 20-ото юбилейно издание на медийния фестивал „Медиамикс“. Снимка: www.predavatel.com
A A+ A++ A

Българското национално радио получи две награди по време на 20-ото юбилейно издание на медийния фестивал „Медиамикс“. Наградата за радио, достигнало най-висок рейтинг, бе присъдена на програма „Хоризонт“ на БНР, а Радиотеатърът на програма „Христо Ботев“ бе отличен за радиопредаване, излъчвано най-дълго в ефира.

„По повод 80-годишнината на БНР, в месеците, предхождащи рождения ден на Радиото - 25 януари и през цялата 2015 г., за нашите верни слушатели сме подготвили много и разнообразни рубрики във всички програми на обществената медия. Интересни ще бъдат и срещите с тях по време на нашите гостувания из страната, в градовете, където имаме регионални програми. Първите прояви от националното турне „БНР НА 80“ са на 19 и 20 юни в Благоевград“, заяви Иво Тодоров - програмен директор на БНР.

В рамките на конгресната програма на медийния фестивал „Медиамикс“ БНР участва с презентацията „80 години радиото в социалните мрежи“.

#БНР #Христо Ботев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници