Джордж Клуни се кандидатира за губернатор на Калифорния

Джордж Клуни се кандидатира за губернатор на Калифорния
Холивудският актьор, режисьор и продуцент Джордж Клуни иска да участва в надпреварата през 2018 г. за губернатор на Калифорния. Снимка: megogo.net
A A+ A++ A

Холивудският актьор, режисьор и продуцент Джордж Клуни иска да участва в надпреварата през 2018 г. за губернатор на Калифорния като кандидат на Демократическата партия, съобщиха от „Контактмюзик“.
Ако осъществи политическите си планове, 53-годишният Клуни ще тръгне по стъпките на бившия губернатор на щата - екшън звездата Арнолд Шварценегер, който представляваше Републиканската партия.

"Клуни е изключително популярен сред демократите, добър приятел е на президента Барак Обама и за него едва ли има по-подходящ губернаторски пост от този в Калифорния - дома на Холивуд и стабилна крепост на партията", казва за британския в. "Мирър" източник от обкръжението на холивудската знаменитост.

Клуни планира да се впусне в политическа кариера, след като сключи брак през септември с годеницата си - 36-годишната британска адвокатка Амал Аламудин. Ако Джордж Клуни тръгне по пътя на Роналд Рейгън - филмова звезда, губернатор и държавен глава, и се кандидатира за президент през 2020 г., в случай че бъде избран, съпругата му може да стане първата британска първа дама на САЩ.

#Джордж Клуни #Арнолд Шварценегер #Роналд Рейгън #Амал Аламудин

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници