ББЦ иска да участва в служебния кабинет

ББЦ иска да участва в служебния кабинет
България без цензура" да получи представителство в служебното правителство, поискаха от партията. Снимка: slavchev.org
A A+ A++ A

"България без цензура" да получи представителство в служебното правителство и веднага след изборите всички партии да седнат на кръгла маса по изработване на национална стратегия, поиска заместник-председателят на ББЦ Ангел Славчев, съобщиха от ББЦ.

Той настоя временният кабинет да бъде избран от всички победители във евровота, за да се гарантират честни парламентарни избори. Славчев е категоричен, че всички политически лидери трябват да постигнат консенсус за развитието на държавата по сектори и то веднага след като бъде избран следващият парламент.

Управляващите да извадят публично договора за "Южен поток", иначе да бъдат дадени на прокурор, поиска енергийният експерт Христо Казанджиев. „По начина, по който проектът е структуриран и по който ще се изпълнява, носи фатални последици за страната и я обрича на бедност“, категоричен е той. Казанджиев поиска експерти да изискат публично обявяване на клаузите по този договор и търсене на отговорност за тях. "Южен поток" е абсолютен рекордьор по скъпотия, цената му на линеен метър надвишава четири пъти реалната. Този проект ще е колосален паметник на тоталната политическа корупция“, обяви Казанджиев.

 

#Ангел Славчев #Христо Казанджиев #Южен поток #ББЦ #договор #експерти

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници