Вече са ясни победителите в конкурса UniCredit AppChallenge

Вече са ясни победителите в конкурса UniCredit AppChallenge
A A+ A++ A

УниКредит Булбанк отличи най-добрите разработчици на мобилни финансови приложения, които се включиха във второто издание на конкурса UniCredit AppChallenge. Петте най-добри разработки бяха представени на официално събитие в централата на УниКредит Булбанк пред жури от експерти в сферата на мобилните и уеб технологии, телекомуникации, медии и финанси под председателството на главния изпълнителен директор на банката Левон Хампарцумян.

Той връчи и специалната награда на победителите в конкурса: чек в размер на 4000 лв., пилотно тестване на приложението от специалисти в банката и издаването на сертификат за успешното преминаване на тестовете, както и посещение за двама в UniCredit Innovation Lab, Милано, Италия, където победителите ще имат възможност да се запознаят с най-иновативните проекти и разработки на UniCredit Group.

Специални награди връчиха и партньорите на конкурса, технологичните компании HP (Tablet HP Elite Pad 900) и Samsung (смартфон Samsung Galaxy S5). Фондът за инвестиции в стартиращи компании LAUNCHHub предостави на един от петимата финалисти директна покана за интервю сесия, с което кандидатът има шанс да присъства на техния "Дълъг уикенд".

Първа награда взе "Калатори" ООД за тяхната мобилна платформа за ангажиране и взаимодействие с клиентите, даваща възможност за реализиране на програми за лоялност. Позволява осъществяване на мобилен маркетинг в реално време, информиране за актуални промоции и нови продукти.

Специалната награда на HP отиде при програмиста на свободна практика Кирил Вучков за приложението YourATM, което дава информация за най-близките банкомати и възможност за навигация до избрания банкомат и информация за временно неизправни ATM, генерирана от самите потребители.

Специалните награди на Samsung и LAUNCHub отидоха при ДиджиМарк Студио. Тяхното мобилно приложение за Android "Финансов помощник" помага на потребителите в планирането им на приходи и разходи напред във времето. Предоставя достъп до полезни финансови съвети, финансов речник, навигация до избран клон от точка на клиента, както и функция за финансови съвети.

Samsung даде и изненадваща допълнителна награда на "Инбайт" за тяхното приложение, помагащо на потребителите на карти Donna или аналогични да получават чрез смартфона/таблета си актуална информация за близките спрямо текущото им положение обекти от каталога с промоционални предложения и отстъпки плюс опция да изпратят обратна информация за удовлетвореността си от услугата.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници