Ревнивец се самоуби заради Лео

Ревнивец се самоуби заради Лео
Леонардо предизвика ревността на съпруга на Кати (в червената рокля). Снимка: www.nydailynews.com
A A+ A++ A

Пореден скандал разтърси Холивуд. Ревнивец се самоуби, след като жена му бе хваната в интимна близост с красавеца Леонардо ди Каприо в дискотека. Бизнесменът Андрю Стърн, съпруг на моделката Кати Клиъри, се е прострелял смъртоносно в главата в неделя на стрелбище в Сан Фернандо, Калифорния, съобщава Daily Mail.

Двойката била в процес на развод по време на флирта между Кати и Леонардо. Двамата бяха заснети в дискотека в Кан, където демонстрираха доста интимни отношения.

Явно да види съпругата си в обятията на друг, съсипало бизнесмена и той решил да сложи край на живота си. Приятели на двойката разкриват, че Стърн е изпитвал „значителен стрес заради брачните проблеми и е бил в депресия“.

Кати и Андрю се запознават покрай участието си в риалитито „Сватовникът милионер“, след което двамата сключват брак през 2010 г. Моделката е известна още с малки роли във филми като „Раздялата“, „Железния човек 2“ и „Антураж“.

В момента Ди Каприо се води, че има връзка с моделката Тони Гарн, с която обаче не се появява често на публични места. А когато бъдат хванати от папараците заедно, се движат на два метра разстояние един от друг.

#Леонардо ди Каприо #Тони Гарн

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници