Задържаха маг Събина, разваляла черни магии за 8000 лева

Задържаха маг Събина, разваляла черни магии за 8000 лева
Маг Събина Снимка: „24 часа“
A A+ A++ A

Скандалният екстрасенс маг Събина бе задържана от криминалисти в Горна Оряховица, след като се опитала да измами клиент с 8000 лева.

Маг Събина редовно пуска обяви във вестниците, че разваля черна магия.

През февруари съдействие от полицията потърсил синът на 63-годишна жена от Лясковец. Той обяснил, че за времето от 12 до 20 декември миналата година майка му била измамена от неизвестна жена, представяла се по обяви във вестници като екстрасенс „маг Събина“, съобщава „24 часа“.

Така лясковчанката се свързала с непознатата, която й обяснила, че на нея и сина й е направена магия. Първоначално „Събина“ поискала 400 лв. за разваляне на магията. По-късно, отново по телефона, екстрасенската й обяснила, че съзира зловредно влияние и върху златните накити на лясковчанката, за развалянето на което са необходими още 1500 лв., които жената трябвало да изпрати на посочен адрес в Русе.

Последвали още няколко обаждания и изпращане на пари с пощенски запис. Така, докато синът разбере за „заниманията“ на майка си, сумата набъбнала до 8000 лв. След подадения от него сигнал, криминалистите започнали разследване по случая и след неколкомесечна прецизна работа влезли в дирите на въпросната „маг Събина“ – С.С. (29г.) от Русе, известна на полицията и осъждана за идентични престъпления.

 

 

 

 

 

 

#Горна оряховица #магии

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници