За първи път на "Аполония": Концерт на Лили Иванова

За първи път на "Аполония": Концерт на Лили Иванова
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Лили Иванова ще се качи на сцената на амфитеатъра "Аполония" за първи път в 30-годишната история на фестивала.  Нови и емблематични песни от репертоара си поп примата ще изпълни на 4 септември.

Това ще бъде вторият закъснял дебют на поп легендата на фестивал у нас след 2011 г. Тогава тя изнесе запомнящ се двучасов рецитал на джаз феста в Банско.

Концертите й в Плевен, Русе, Добрич, Благоевград и Стара Загора, които бяха част от националното й турне, приключиха преди броени дни при пълни зали.

Преди да продължи с втората част от обиколката си - в Бургас, Варна, Велико Търново, Пловдив, Сандански и София, Лили ще се срещне с публиката в Созопол.

С нея ще бъдат музикантите Ангел Дюлгеров (китари, цигулка), Огнян Енев (пиано, тромпет, саксофон), Веселин Веселинов-Еко (бас), Орлин Цветанов (цигулка) и Росен Ватев (ударни).

Билети за събитието вече се продават на цени от 40 до 60 лв.

Лили Иванова вече работи по нова песен, част от нов албум и нов проект с аранжименти на Ангел Дюлгеров. Първият от тях е на песента "Искам те".

Записите се реализират в пловдивското студио CTP, част от C.T.P Records, лейбъл, сформиран през 2003 г. В него работят Ангел Дюлгеров, Борис Спасов, Ивайло Стайков и Стойко Милев. В това студио са се родили бандите Free Style, Bobo & The Gang, Tube Hedzzz, Sour Sweet, продуцентските платформи Love Vibes и Freak Collective.

От 2013 година C.T.P Records работи с Лили Иванова и Васил Найденов.

 Материалът е подготвен от Даниел Димитров

#Лили Иванова #концерти #турне #Аполония

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници