Ходжа укрил 22 000 лева данъци, отива на съд

Ходжа укрил 22 000 лева данъци, отива на съд
Шериф Ходжа гледал на Корана. Снимка: senzacia.net
A A+ A++ A

Шериф Ходжа, както е известен гадателят Александър Чакъров, отива на съд за укриване на данъци. Според обвинителния акт на окръжната прокуратура в Търново той не е платил на общинската хазна налог от 22 хил. лв. за дейността си от 2009 до 2012 г.

58-годишният ходжа гледал на Корана и правел магични муски и амулети. Преди време помогнал дори на примата на българската естрада Лили Иванова, гласи мълвата в село Върбовка. В началото на тази година той бе изправен на съд във Варна, защото поискал 1500 лв. на жена за разваляне на черна магия, но тя не дала резултат.

Години наред Шериф Ходжа бил санитар в областната болница във Велико Търново. Прибрал се във Върбовка, за да се грижи за болната си майка и трудно подвижния си син, пострадал при катастрофа. Врачът има криминални регистрации за незаконна сеч на дървесина и за измама.

В селото хората го знаят като тих и скромен човек, но с много борчове по местните магазини за храна, където основно пазарувал на вересия. Помагал си в издръжката на домакинството, като церял деца с нощни напикавания и развалял магии. За гадателската си дейност и доходите от нея обаче Александър Чакъров - Шериф Ходжа, не подавал нужнитекларации и не си платил данъците.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници