Panasonic Eluga Power е впечатляващо предложение от висок клас

Panasonic Eluga Power е впечатляващо предложение от висок клас
A A+ A++ A

Това издание на мобилния конгрес отбеляза завръщането на Panasonic на пазара на мобилни телефони в Европа и продуктите на японската компания успяха да грабнат и нашето внимание. Нямахме търпение да се срещнем с представения по-рано модел Eluga, но в Барселона Panasonic ни изненада и с друг представител в серията - точно както подсказваха по-ранните слухове. Новото устройство се казва Eluga Power и директно застава на върха на продуктовото портфолио на компанията. Прави това с 5" екран с резолюция 1280 x 720 пиксела, двуядрен процесор Qualcomm Snapdragon S4 с работна честота 1,5GHz, Android 4.0, NFC чип и 8MP камера с опция за запис на 1080p видео. Както и другият нов смартфон на японците, и този е с прахо- и водоустойчив корпус, а въпреки по-големите си размери тежи само 133 грама.

Устройството е с размери 136 x 70 x 9.6 мм и включва технология за бързо зареждане, която осигурява 50% от капацитета на батерията (1800 mAh) само за 30 минути връзка със зарядното. Вградената памет е 8GB, а чрез microSD слот може да бъде добавена още. Интересно дизайнерско решение е разполагането на бутоните за управление на звука и за включване върху задната страна на корпуса, а другата впечатляваща характеристика на смартфона е тънката рамка около екрана.

На щанда на Panasonic на мобилния конгрес успяхме да разгледаме не само Eluga Power, но и Eluga и останахме впечатлени от изработката и дизайна и на двете устройства. Дори успяхме да изпробваме водоустойчивите качества на Eluga, като го потопихме в купа с вода - разбира се, без никакви последици за работоспособността му. В интерес на истината не останахме впечатлени от производителността на модела, което, подозираме, се дължи на интерфейса на Panasonic. В същото време Eluga Power се справяше много добре с Android 4.0 - ъпдейт до тази версия ще достигне и до Eluga.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници