Неизвестни актьори с главни роли в "Междузвездни войни" (видео)

Неизвестни актьори с главни роли в "Междузвездни войни" (видео)
A A+ A++ A

Двама млади неизвестни актьори бяха избрани за главни роли в следващия филм от поредицата "Междузвездни войни". Това са британецът Пип Андерсън и родената в САЩ Кристъл Кларк, която учи в Глазгоу.

Това ще бъде първият игрален филм за Кристъл, докато колегата й неотдавна участва в реклама за "Спайдърмен" на "Сони". 23-годишният младеж има умения и по паркур, което се вижда от филмчето на "Сони".

Селекцията е направена сред 37 000 кандидати, включили в кастингите в 11 града във Великобритания и САЩ. Други 30 000 кандидатствали в интернет за главните роли.

Малко известни актьори спечелиха роли в предишните "Междузвездни войни" чрез кастинг. Тази традиция датира още от първия филм от поредицата през 1977 г., когато неизвестният Марк Хамил получи ролята на Люк Скайуокър. Той се появи и в следващите два филма "Междузвездни войни", ще участва и в Епизод VII.

"Вселената "Междузвездни войни" винаги е била свързана с откриването и отглеждането на млади таланти и с кастинга за Епизод VII искахме да останем напълно верни на тази традиция", заяви продуцентът на лентата Катлийн Кенеди. Тя е и президент на продуцентската компания Лукасфилм.

Вижте Пип в рекламата на Сони:

#кино #Междузвездни войни #кастинг

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници