Кунева: Всички партии да кажат в кои банки са парите им

Кунева: Всички партии да кажат в кои банки са парите им
Сметките на „Движение България на гражданите“ са в Банка ДСК, написа във Фейсбук профила си Меглена Кунева. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Сметките на „Движение България на гражданите“ са в Банка ДСК, написа във Фейсбук профила си Меглена Кунева.

„ДБГ никога не е имало сметка в КТБ, няма, няма и да има“, пише още Кунева и призовава всички политически партии да оповестят публично къде са банковите им сметки, за което е получила апел от Сдружение „България на гражданите“.

Гражданският съвет на Реформаторския блок повдигна съвсем уместно въпроса къде са банковите сметки на политическите партии и лидерите от формацията, пише тя в профила си и допълва, че приема призива им като гражданска съвест, на която тя като политик винаги е разчитала.

Според нея това е проява на ефективен контрол и натиск върху партиите от гражданите в публичен интерес. Длъжни сме като политици да дадем отговор и се радвам да мога да го направя от името на ДБГ, пише още тя. Така тя казва, че отговаря и на апела към нея на Сдружение „България на гражданите“, което е моралният борд на ДБГ, от днес всички политически партии, не само в РБ, да оповестят публично къде са банковите им сметки.

 

#Меглена Кунева #Реформаторския блок #ДБГ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници