ВМРО излизат от коалицията с Бареков

ВМРО излизат от коалицията с Бареков
A A+ A++ A

Председателят на ВМРО Красимир Каракачанов утре ще предложи на воеводите да гласуват решение за излизане на партията от коалицията с „България без цензура“ и да се даде положителен отговор на предложението на Валери Симеонов за създаване на Патриотичен фронт с НФСБ.

Новината идва часове след като се разбра, че партията на Николай Бареков се готви да излезе на предстоящите парламентарни избори сама. От вчера сайтът на  „България без цензура“ публикува мнения от местните структури, в които се настоява за самостоятелно явяване на предсрочния вот. Такава позиция са заявили организациите в София, Пловдив, Сливен, Ямбол, Монтана, Видин, Перник и други.

Коментарът на Каракачанов е, че избирателите трябва да получат ясен ориентир коя ще бъде патриотично разсъждаващата група в бъдещия парламент.

„Целта на такова обединение е създаването на мощна патриотична коалиция, която на предстоящите парламентарни избори да даде алтернатива на всички патриотично мислещи български избиратели и обща парламентарна група в следващото Народно събрание, която да бъде незаобиколим фактор за отстояване на българските национални интереси“, сочат от ВМРО в прессъобщение.

#Красимир Каракачанов #Бареков #ВМРО #България без цензура

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници