Страхотен Йоветич носи победата на Манчестър Сити срещу Ливърпул

Страхотен Йоветич носи победата на Манчестър Сити срещу Ливърпул
Черногорецът ликува след точно попадение във вратата на Ливърпул
A A+ A++ A

Манчестър Сити стигна до важна победа над Ливърпул с 3:1 като домакин в дербито на втория кръг на английската Виша лига . В герой за „гражданите“ се превърна Стефан Йоветич като отбеляза първите две попадения за своя тим.

Третия гол за „сините“ добави Серхио Агуеро още с първото си докосване след влизането му като резерва. Отборът от Манчестър диктуваше играта през по-голямата част от мача, с изключение на грешката на защитникът Пабло Сабалета, която се превърна в автогол. За него голяма заслуга има и новото попълнение на „червените“ Рики Ламбърт.

В игра за Ливърпул не се появи най-новата им покупка Марио Балотели. Именно той е бивш играч на „гражданите“, които сразиха новия му отбор пред погледа му. Носителите на титлата от миналия сезон дадоха сериозна заявка с играта си за защита на трофея.

Шампионите с пълен актив от шест точки  ще се изправят срещу Стоук Сити, като домакин на „Етихад Стейдиъм“ в следващия кръг от Вишата лига. Ливърпул остава девети с актив от три точки и им предстои тежката задача да гостува на „Уайт Харт Лейн“, където ще ги чака отборът на Тотнъм.

#Манчестър Сити #Ливърпул

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници