Константинов: Нападките на сините са жалки, но това им е работата

Константинов: Нападките на сините са жалки, но това им е работата
Депутатите от ГЕРБ трябва да застанат зад мен, призова здравният министър Стефан Константинов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Докладът по Програмата за СПИН и туберкулоза се тиражира по жалък начин, заяви министърът на здравеопазването Стефан Константинов след изявлението на депутата от „Синята коалиция“ Ваньо Шарков по-рано в петък.

„Начинът, по който беше създаден, начинът, по който беше изпратен до едно друго министерство, и сега, по който е тиражиран, е жалък и не прави чест на никого“, коментира още министърът.

Той изказа подкрепа за работата по програмите за ХИВ/СПИН и туберкулоза и застана категорично зад служителите на Глобалния фонд в България.

По думите му „невинаги, когато 30 души кажат една лъжа, това я прави истина. Може един човек да казва истината, трябва да се гледат фактите“.

„На „Синята коалиция“ й е точно това работата – да ми иска оставката и да клати правителството. Депутатите от ГЕРБ трябва да застанат зад мен, защото в крайна сметка трябва да се видят резултатите“, каза здравният министър в парламента.

Стефан Константинов подчерта, че поддържа добър диалог с народните представители и премиера, с което отхвърли твърденията на председателя на парламентарната здравна комисия Десислава Атанасова от ГЕРБ, че диалогът между депутатите и здравния министър „се е влошил“.

#Стефан Константинов #туберкулоза #СПИН #Ваньо Шарков #Десислава Атанасова #ГЕРБ #здравна комисия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници