Nokia Lumia 830 предлага PureView камера с оптична стабилизация

Nokia Lumia 830 предлага PureView камера с оптична стабилизация
A A+ A++ A

Заедно с представянето на обновяването Lumia Denim, Microsoft анонсира и смартфона Lumia 830, който обещава да осигури фотографските способности на моделите от висок клас в много по-достъпно устройство. Когато по-късно този месец започнат продажбите на модела, той ще може да се купи на цена около 330 евро, като за тези пари предлага тънък корпус с вградени възможности за безжично зареждане и 10МР PureView камера със система за оптична стабилизация

Компанията е успяла да създаде много тънък модул със стабилизация за камерата, така че дебелината на телефона е едва 8,5 мм. Microsoft нарича устройството достъпен флагман, което не е изненадващо предвид на техническите му характеристики. По отношение на дизайна откриваме голяма прилика с Lumia 930 с алуминиева рамка и заден поликарбонатен панел, който вече подлежи на смяна. В софтуерно отношение очакваме Windows Phone 8.1 Update 1 с ъпдейт по-късно през годината до Lumia Denim и подобрената версия на приложението Lumia Camera с разширени възможности за редактиране, запечатване на 4К видео и бърза работа.

Lumia 830 използва четириядрен процесор Snapdragon 400 с честота 1.2GHz и има 1GB RAM и 16GB вградена памет. Устройството отново предлага 5" дисплей, но за разлика от Lumia 930 резолюцията му е 1280 x 720 пиксела. Това обаче е разбираемо предвид цената на телефона, който ще е наличен в зелено, оранжево, бяло и черно. Компанията представи и два нови аксесоара - приставка за безжично зареждане, която чрез Bluetooth ще уведомява по различни начини собственика на телефона кога е време за зареждане. Другата добавка е Miracast - съвместим донгъл за прехвърляне на екрана на телефона върху телевизор.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници