Nokia Lumia 730 ще зарадва феновете на селфи снимките

Nokia Lumia 730 ще зарадва феновете на селфи снимките
A A+ A++ A

Microsoft най-сетне показа своя насочен към селфи снимките телефон, за който отдавна се носят слухове. Устройството е с името Lumia 730 и предлага 5МР предна камера с широкоъгълен обектив, който позволява обхващането на по-голяма част от сцената и побирането на повече лица в кадъра. Заедно с това компанията е включила и приложението Lumia Selfie, което ще помогне за запечатването на по-качествени селфи снимки.

Останалите характеристики подсказват, че става дума за модел от среден клас, който със сигурност няма да разори потенциалните си собственици. Предлага 4,7" дисплей с резолюция 720р, четириядрен процесор Snapdragon 400, 1GB RAM, 8GB вградена памет, слот за допълнителна памет и 6,7МР основна камера. Платформата е Windows Phone 8.1 с новия ъпдейт Lumia Denim, който носи подобрения в работата на Cortana и на камерата. Очакваме и версия с 2 SIM карти.

Заедно с Lumia 730, Microsoft представи и версията Lumia 735, която добавя LTE възможности за сметка на функцията за работа с 2 SIM карти. Устройството ще поддържа и безжично зареждане чрез допълнителен заден панел. Lumia 730 и Lumia 735 ще се продават в зелено, оранжево, сиво и бяло от този месец на цени преди данъци и субсидии съответно 199 евро и 219 евро.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници