Борисов не се плаши от изборите, свикнал да е лидер

Борисов не се плаши от изборите, свикнал да е лидер
Борисов отново напомни колко е направил за българската инфраструктура.
A A+ A++ A

"Тези избори не ме притесняват. БСП, ДПС и „Атака“ дезертираха от властта. Те видяха какво са направили, какви огромни пасиви има във всички системи. Те се дръпнаха и чакат някой да им оправи кашата."

Това заяви в ефира на Нова телевизия в събота сутрин лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. На въпрос свикнал ли е да бъде лидер, Борисов отговори: „Мен това никога не ме е притеснявало. Свикнал съм. Все пак нека изчакаме резултатите. Да видим какво ще кажат хората на 5 октомври. Най-важното е след това да се създаде стабилно правителство“, коментира Борисов.

„Ние четири години правихме проекти, усвоявахме еврофондове. Това е времето, в което се строеше и сега излизат обектите, които сме проектирали, финансирали и разработили”, добави още той. „Без пътища, без инфраструктура - хляб няма. Цял свят го е доказал още от римско време”, коментира лидера на ГЕРБ и допълни, че всички проекти, осъществени от по времето на ГЕРБ са построени само с 10 или 20% от парите на бюджета, всичко останало е по европейската солидарност.

Борисов подчерта, че всеки ден е сред хората и припомни какво правят за гражданите – детски градини в квартали, където досега не е имало. „Да се създадеш на туристическия бранш възможност и да им докараш туристи да си напълнят хотелите, след като АМ „Хемус” я бяха спрели. Това е да си сред хора”, заяви лидерът на ГЕРБ.

Според Борисов това е социалната политика, а не помощите. „Целта ми е да накарам целия народ като един да работим денонощно, за да излезем от кризата”, каза още Бойко Борисов.

#Бойко Борисов #ГЕРБ #ДПС #БСП

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници