Мила Йовович заченала бебето си в България

Мила Йовович заченала бебето си в България
Мила Йовович показа гордо коремчето си на фестивала във Венеция. Снимка: ЕПА/ БГНЕС
A A+ A++ A

Красивата актриса Мила Йовович заченала бебето си по време на снимките на лентата "Сървайвър" у нас. Холивудската звезда бе в България през март със съпруга си Пол Андерсън и тогава заяви, че иска второ дете и не иска да чака твърде дълго.

"Искам да имам бебе и това е моят приоритет номер едно. Ако не го направя сега, ще стане по-трудно с напредването на възрастта. Нямам цялото време на света да мисля по този въпрос", обясни тогава актрисата.

Тогава Мила остана очарована от страната ни и не пропускаше да се похвали със снимки в социалните мрежи от престоя си тук и от снимките на лентата. 

Мила от снимките на филма "Сървайвър" в София. Снимка: Фейсбук

И макар да сподели щастливата новина с феновете си, появата на Мила на фестивала във Венеция с вече нараснало коремче, беше голяма изненада за доста хора. Тя мина по червения килим с елегантна бяла рокля, с която се пъчеше гордо. За премиерата на новия си филм "Цимбелин" Йовович бе с колегата си Итън Хоък и сценаристът Майкъл Армерейда.

Чаровната актриса беше у нас през март за снимките на филма "Сървайвър". По време на гостуването й я придружаваше съпругът и дъщеря й Евър, които рядко ходят с нея на снимки.

#Мила Йовович #Венеция

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници