Борисов: Собственикът на завода си е играел с живота на хората

Борисов: Собственикът на завода си е играел с живота на хората
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Много актове са съставяни на завода, а собственикът си е играел с живота на хората. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред bTV в четвъртък.

Той заяви, че няма информация колко са загиналите.

"Актове, актове и накрая трагедия. Собственикът явно си е плащал актовете, но плати с живота на сина си. Ако е вярно, че детето му е било в завода", коментира Борисов.

Той на няколко пъти изрази неудобство да говори по отношение на предизборна тематика и да бъде в ефир при положение, че има бедстващи от трагедията в Горни Лом.

"Явно там нарушения се правят системно и тук трябва кардинален подход – при едно нарушение да се затварят и да се отнемат лицензи на тези цехове", предложи още той.

"Ситуацията е такава, че да не стане още по-голяма трагедия, трябва да се помисли и дай боже да има висока избирателна активност да се избере правителство. Колкото по-стабилна става държавата и по-здраво управление има, толкова по-работещи институции. С цялото ни съпричастие – още снощи Десислава Атанасова беше на 20 минути от селото, Валентин Радев, всички, които разбират от това, съм ги пратил на място. Мъка, трагедия, хората се борят за поминък”, добави още Бойко Борисов.

 

#Бойко Борисов #Горни Лом

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници