Педофил получи условна присъда

Педофил получи условна присъда
Мъж на 62 г., блудствал с 8-годишно момиченце в Кърджали, получи условна присъда. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Мъж на 62 г., блудствал с 8-годишно момиченце в Кърджали, получи условна присъда. През май 2014 г. известният като Стойчо Каубоя бе задържан след сигнал на майката на детето. При огледа в дома му криминалистите се натъкнали на подозрително много кошнички с играчки за малки момиченца. Тогава Районният съд в Кърджали постанови мярката за неотклонение "задържане под стража".

По-късно Стойчо бе признат за виновен заради това, че е "извършил действия с цел да възбуди полово желание без съвкупление, лицето Ч.Х.", се посочва в съдебното решение. Прокуратурата обаче протестира решението за условната присъда и настоя за ефективна - затвор за 40 месеца, при първоначален общ режим в затворническо общежитие от открит тип. Окръжният съд счете прокурорския протест за неоснователен. Стойчо Каубоя също обжалва присъдата си.

Съдебно-психиатричната експертиза доказала, че клошарят не страда от психическо заболяване, но през юли 2012 г. е лекуван от алкохолна зависимост. Районният съд е отчел чистото му съдебно минало, разкаянието и срама от извършеното посегателство.

#Стойчо #съд #прокуратура #желание

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници