"Туин Пийкс" се завръща

"Туин Пийкс" се завръща
Снимка: hrisinews.wordpress.com
A A+ A++ A

Популярният телевизионен сериал "Туин Пийкс" на Дейвид Линч и Марк Фрост се завръща на екран през 2016 година.

Режисьорите готвят нови девет епизода 25 години по-късно. Вече се появи и анонсиращ трейлър с лицето на Лора Палмър и табелата с надпис Туин Пийкс.

Действието на новата поредица ще се развива в днешно време, а сюжетните линии ще продължат оттам, където прекъснаха.

Сериалът, в който агентът от ФБР Дейл Купър разследва смъртта на гимназистката Лора Палмър в на пръв поглед спокойното американско градче Туин Пийкс, спря след два сезона, излъчени през 1990 и 1991 г. в Съединените щати. Скоро след това сериалът беше излъчен и в България.

Дейвид Линч прави продължение на „Туин Пийкс“ през 1992 г., пълнометражен филм, който представя последните дни на Лора Палмър и друго деяние на загадъчния ѝ убиец. Филмът е касов неуспех, популярността му остава далеч назад от тази на сериала.

Градът Туин Пийкс не съществува, той е художествена измислица на Дейвид Линч. По-голямата част от сериала е заснета в Сноукуолми, град в щата Вашингтон.

По първоначална идея Дейвид Линч и Марк Фрост не са искали убиецът на Лора Палмър да бъде разкрит в сериала. Продуцентите обаче, налагат обаче желанието си за да бъде задържана по-голяма публика пред екраните и сценарият бива променен.

 

#Дейвид Линч

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници