Кънев: Мястото ми е в парламента, за да гарантирам реформите

Кънев: Мястото ми е в парламента, за да гарантирам реформите
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Радан Кънев е уверен, че Реформаторите ще изчистят различията си в днешния ден, защото натиска от другите партии е много голям.

"И аз, и г-жа Кунева сме категорични, че няма да подкрепяме правителства на малцинството. Ще участваме в коалиция с правителство с кратък мандат", повтори той в сутрешния блок на бТВ в четвъртък. Кънев реторично попита как с осем партии може да има стабилно правителство, което да издържи 4 години.

Той отрече думите на Божидар Лукарски за предизборен "трик" по отношение на Борисов, и добави, че в предизборната кампания на Реформаторите не е имало трикове. 

Кънев обеща нови промени в законодателството по отношение на изборите. "Ако извиването на ръце е да променяме правосъдието, то ще извиваме ръце, та ще пукат!", закани се още Кънев.

"Моето място не е в изпълнителната власт, моето място е в парламента, за да гарантирам реформите", отсече още реформаторът. 

Припомняме, че в сряда стана ясно, че лидерът на ДСБ няма да участва в срещата на лидерите на Реформаторския блок. Причината е, че част от партиите в блока не са провели още заседания и не са взели решенията си. Според Кънев няма смисъл от заседание без официални позици, а само с личното мнение на лидерите.

Радан Кънев настоява да не се спекулира с отсъствието му, защото то не се дължи на несъгласие с останалите лидери.

#реформаторски блок #Радан Кънев #Кабинет

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници