Бащата на Борислава: Ще се извиня на полицайката, ако тя е права

Бащата на Борислава: Ще се извиня на полицайката, ако тя е права
Снимка: Нова
A A+ A++ A

„Категорично вярвам на детето си. Щом има виодеозапис нека да бъде пуснат”. Това заяви Христо Латинов, баща на Борислава, която се оплака от срамен обиск от полицай.

Софийска районна прокуратура прекрати проверката срещу полицай Нели Върбанова от 4-то РПУ, тъй като видеозаписът от охранителните камери опровергават твърденията на Борислава, а свидетелите, които самата тя е посочила, не подкрепят твърдението й, че е имало такъв обиск.

По думите на бащата не е имало проверка, както заяви самата полицайка пред камерата на Нова, а е имало обиск.

"Ако се излъчи запис от обискирането, ще се разбере, че полицайката е виновна. Защо няма документ за обиска - да ме пребърква някой означава обиск", заяви той в ефира на Нова телевизия.

Латинов обяви, че ако се покажат записите и се види, че дъщеря му не е била обискирана по този унизителен начин, той ще се извини на служителката на реда и ще накара и дъщеря си да го направи лично.

„Като че ли казусът беше предрешен от съветника на служебния министър, който каза, че ще защитават служителката си с цената на всичко”, каза той и добави, че всичко според него се прави за честта на пагона.

#Борислава Латинова #обиск #полицай

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници