Шефът на световната организация по туризъм посети щанда ни в Лондон

Шефът на световната организация по туризъм посети щанда ни в Лондон
Снимка: МИЕ
A A+ A++ A

По време на туристическото изложение World Travel Market в Лондон генералният секретар на Световната организация по туризъм (СОТ) към ООН Талеб Рифай посети българския щанд. Неговата визита не беше включена в официалната програма на World Travel Market, защото д-р Рифай няма практика да посещава официално националните щандове в изложението.

Посещението предизвика огромен интерес сред британските и международните медии и се превърна в приятна изненада за многобройните гости, които присъстваха на щанда за промоцията на българския туризъм.

Талеб Рифай разгледа и оцени високо българския щанд, който тази година е с най-голяма площ от участията си в изложението в Лондон и е с акцент върху планините и ски курорти, културно-историческото наследство на страната и богатството от термални минерални води от времето на траките и римските императори.

Пред аудиторията ръководителят на световния туризъм сподели впечатленията си от големия напредък на България в организацията и управлението на туристическите продукти, като обърна внимание на успешно изградената от България Стратегия за развитие на туризма до 2030 г.

#Талеб Рифай #World Travel Market #България #минерални води #Посещението

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Туризъм
Последно от Туризъм

Всички новини от Туризъм »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници