Кристина Георгиева е новата „Мис Вселена България 2014”

Кристина Георгиева е новата „Мис Вселена България 2014”
Победителката Кристина Георгиева Снимка: ПРофайл
A A+ A++ A

22-годишната Кристина Георгиева от София е новата Мис Вселена България 2014. Миналогодишната носителка на титлата Венета Кръстева предаде короната на гала вечер на българското издание в Парадайс център.

Победителката Кристина учи в Амстердам бизнес администрация в реномирания Tilbulg Univesrity. Зодия лъв, изключително притеснителна и заляга над учебниците. Мечтае да специализира следващата година в Лондон – маркетинг.

Официален дизайнер на конкурса Мис Вселена България 2014  е София Борисова. Тя ще изработи уникален тоалет за представянето на участничката ни в Мис Вселена Свят, който се проведе в Маями, Флорида на 25 януари.

Заедно с победителката за Маями ще пътуват и популярният лайфстайл ценител Наско Лазаров  и Жана Янева, носителка на престижния приз Мис България Вселена 2012. Двамата лично ще връчат официална покана на собственика на правата за конкурса мултимилиардера Доналд Тръмп да гостува в България.

„Вълнувам се за срещата с Тръмп, защото личност от такава величина би  допринесла много за България и милиони тв канали ще излъчат новината и неговата визита. А каква по голяма реклама от това за малка и красива България. Тръмп възнамерява през 2015 с личния си самолет и екип от помощници и охрана да посети страната ни", сподели Наско Лазаров.

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници