Клуни притеснен, че Обама може да загуби изборите

Клуни притеснен, че Обама може да загуби изборите
Актьорът Джордж Клуни се страхува, че американският президент Барак Обама може да загуби предстоящите избори. Снимка: „Ей Би Си Нюз“
A A+ A++ A

Актьорът Джордж Клуни се страхува, че американският президент Барак Обама може да загуби предстоящите избори, защото опонентите му от Републиканската партия умеят по-добре да изпращат посланията си до избирателите си.

Клуни е дългогодишен привърженик на Обама и се надява той да бъде преизбран, но признава, че е разтревожен, че страната може да има нов лидер, ако Демократическата партия не подобри комуникационните си умения, предаде БГНЕС.

„Демократите са доста зле като цяло в обясняването на постиженията си и смятам, че това е доста лошо, а републиканците са много добри в това. Ако бях републиканец и Обама беше републиканец, щях да продавам всичко това - той спаси автомобилната индустрия и хвана Осама бин Ладен“, каза Клуни в подкрепа на своя фаворит.

„Той прокара законопроекта за здравната реформа, който никой друг не можа да прокара... Бих могъл да рекламирам президентския му мандат като много успешен. Но демократите са зле в това отношение“, смята Клуни.

Президентските избори в САЩ ще се проведат през ноември тази година.

#Джордж Клуни #Клуни #Барак Обама #Президент на САЩ #избори

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници