Още един инцидент с камион на "Гранична полиция"

Още един инцидент с камион на "Гранична полиция"
A A+ A++ A

След трагичния инцидент в Горно Ябълково, когато камион ЗИЛ-131, превозващ служители на МВР, участващи в специализирана полицейска операция на българо-турската граница, се обърна в дере на черния път и загина полицай, отново стана произшествие с камион на "Гранична полиция".

Спирачките на камион ЗИЛ на "Гранична полиция" са отказали близо до южната ни граница. Инцидентът е станал в района на село Голям Дървент, на мястото, където преди месеци немски граждани опитаха да разрушат оградата с Турция, съобщи Нова телевизия.

Близки на потърпевшите разказаха, че заради случилото се те е трябвало да вървят пеша 4 километра.

От МВР не отрекоха за инцидента и съобщиха, че временно изпълняващият длъжността директор на "Гранична полиция" Милен Панов е издал заповед, с която извежда от употреба ЗИЛ-овете по границата.

"Към 07.30 часа в района на село Голям Дървент на прав участък с чакъл, който е близо до границата водачът на автомобила преценява, че техническото състояние на спирачките не го удовлетворява, спира автомобила, при което 8 души са извозени с патрулни автомобили", съобщи Панов, цитиран от БГНЕС.

#гранична полиция #Горно Ябълково

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници