Alcatel OneTouch Pixi 3 може да работи с Android, Firefox OS или Windows Phone

Alcatel OneTouch Pixi 3 може да работи с Android, Firefox OS или Windows Phone
A A+ A++ A

Броени дни преди началото на CES 2015 Alcatel OneTouch показа част от новите продукти, които ще демонстрира на изложението и сред тях има и серия смартфони, които могат да работят с Android, Firefox или Windows Phone. Тя се казва Pixi 3 и както подсказва името, компанията вече има други модели, наречени така.

Наскоро се разбра, че Alcatel OneTouch най-вероятно е купила правата над името Palm и другите търговски марки около него, така че вече може да го използва напълно спокойно (Palm имаше бюджетен смартфон Pixi). Що се отнася до Alcatel OneTouch Pixi 3, то потребителите няма да могат да променят операционната му система, а ще трябва да чакат операторите да направят това.

В серията ще има телефони с 4 различни размери на екрана – 3,5, 4, 4,5 и 5”. Поддържат се 3G (за най-малкия смартфон) и 4G LTE за работа в различни региони по света, но засега не са известни повече детайли за техническите характеристики на устройствата. Такива най-вероятно ще бъдат споделени по време на CES 2015 и мобилния конгрес в началото на март.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници