Роналдо заряза Ирина, вече е с ново гадже

Роналдо заряза Ирина, вече е с ново гадже
Снимки: ЕПА/ БГНЕС, Инстаграм
A A+ A++ A

Малко след раздялата си с красавицата Ирина Шейк, Кристиано Роналдо вече има нова приятелка. Говори се, че футболистът се среща с испанската телевизионна водеща Лусия Вилалон. 

За любовните отношения между 29-годишния Роналдо и Лусия се пише в испанските вестници. Смята се, че телевизионната водеща наистина е новата любима на спортната звезда, след като именно тя бе с него по време на церемонията в Цюрих за Футболист на годината.

До този момент нито Роналдо, нито завършилата право и журналистика Лусия не са коментирали слуховете по техен адрес. Футболистът наскоро приключи петгодишната си връзка с модела Ирина Шейк. Появиха се информации, че Кристиано се е разделил с руската красавица, тъй като тя не е искала да присъства на 60-тия рожден ден на майка му Долорес. Говорителят на Ирина обаче опроверга тези твърдения.

„Тя бе много близка със семейството му по време на тяхната връзка. Всички негативни слухове за Ирина и семейството на Роналдо са напълно неверни и не са били фактор за тяхната раздяла. Ирина все още не желае да коментира“, сподели говорителят на модела.

Приятелки на Шейк пък споделиха, че тя е напуснала футболистът, тъй като вече искала да се задоми, а той не бил готов за това. "Ирина вече иска брак и семейство, както и собствени деца", признава приятелка на рускинята.

До момента Роналдо не е коментирал официално раздялата си с Ирина.

#Кристиано Роналдо #Ирина Шейк

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници