Lenovo готви поне 6 нови телефона за мобилния конгрес

Lenovo готви поне 6 нови телефона за мобилния конгрес
A A+ A++ A

Дни преди началото на мобилния конгрес в Барселона в интернет се появиха детайли за подготвяните от Lenovo смартфони и от тях разбираме, че компанията се е подготвила да ни впечатли. Данните, които идват от тайландския сайт mxphone.com и са цитирани от GSM Arena, разкриват поне 6 нови телефона, наред с модела Vibe Shot, за който писахме преди дни. Въпросните устройства са Lenovo Vibe S1, Vibe X3, Vibe P1, Vibe P1 Pro и Vibe Max и по всичко личи, че повечето от тях ще използват Android 5.0.

Започваме с Vibe S1, който ще е насочен към по-младите потребители и ще се предлага с корпус в различни цветове, който ще има стъклен заден панел. Друга важна функция за тази потребителска група е подобрената предна камера, която ще е включена в устройството. Засега с това се изчерпват известните детайли за този модел.

Lenovo Vibe X3 на свой ред ще осигури 5.5" дисплей с резолюция 1080p и предно разположение стерео говорители, което подсказва, че ще има фокус към забавленията. Последното се допълва и от оптимизациите на звука от софтуера Lenovo Hi-Fi 3.0. Очакват ни още метална рамка, 20,7МР камера и вероятно разположен под нея сензор за отпечатъци.

В Р-серията традиционно има модели с впечатляващи батерии и Lenovo Vibe P1 не прави изключение. Според информацията батерията му ще е с капацитет 4000 mAh и ще поддържа технология за бързо зареждане. Говори се още за специално керамично покритие на корпуса, метална рамка, 64-битов осемядрен чипсет MediaTek, LTE възможности и 2GB RAM.

Ако имате нужда от още повече енергия насреща е Vibe P1 Pro, който ще предложи батерия с капацитет 5000 mAh. Сред другите му характеристики очакваме NFC възможности и сензор за отпечатъци, който вероятно щее поместен върху предния панел. Прави впечатление и дизайна, който ни напомня на HTC One M8.

И накрая ще стане дума за Vibe Max, който ще допадне на феновете на фаблетите. Очакванията са да има 6” дисплей с QHD резолюция и батерия с голям капацитет, но засега не е ясно колко. Сред характеристиките ще са сензор за отпечатъци, NFC възможности и дори стилус с името AnyPen.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници