Pebble Time носи цветен екран и променен дизайн

Pebble Time носи цветен екран и променен дизайн
A A+ A++ A

Оказва се, че появилата се наскоро в сайта на Pebble снимка на нов умен часовник с цветен екран наистина показва новото устройство на американската компания. Вече са известни официалните характеристики на джаджата, която носи името Pebble Time и вече може да бъде подкрепена финансово в сайта за споделено финансиране Kickstarter. Както вече стана ясно, устройството има цветен екран (64 цвята) от електронна хартия, което му позволява да запази и времето за автономна работа с едно зареждане от около седмица.

Добавя микрофон за изпращане на гласови отговори на входящи нотификации или за създаване на кратки гласови бележки и при дебелина от 9.5 мм е с 20% по-тънко от първия модел Pebble. Дизайнът залага на извита и леко заоблена форма за по-комфортно носене особено с официална риза. Екранът е предпазен от Gorilla Glass, а страничната рамка е стоманена. Както и досега ще може да се използват стандартни 22 мм каишки за носене.

С часовника дебютира и нова софтуерна платформа, която по-късно ще стане достъпна и за сегашните модели Pebble и Pebble Steel. Pebble Time е съвместим с iOS 8 в iPhone 4s или по-ново устройство и с телефони с Android 4.0+. В момента часовника може да се закупи в Kickstarter за 159 долара (плюс 10 долара доставка до България) с началото на доставките през месец май. Стандартната крайна цена ще бъде 199 долара.

Източник: Kickstarter

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници