Видео разкрива новостите в HTC One M9 и Sense 7

Видео разкрива новостите в HTC One M9 и Sense 7
A A+ A++ A

По-малко от седмица остава до 1 март, когато в Барселона очакваме HTC да представи смартфона One M9, онлайн продължава да се появява информация за него. Този път става дума за 3 официални на вид промоционални клипа на устройството, които бяха публикувани в интернет от @upleaks. Показаното в тях съответства на снимките от германски интернет магазин, които видяхме наскоро и потвърждава, че компанията ще заложи на познатия от One M8 дизайн.

Видеото разкрива променената форма на основната камера и изпъкналия ръб около нея, който вероятно е поставен с цел предпазване от надраскване, а освен това дава първи поглед и към интерфейса Sense 7 и възможността за персонализирането му чрез създавани от потребителя теми.Вижда се и възможност за показване на определени приложения в зависимост от местоположението.Потвърдено е и използването на предна UltraPixel камера за по-качествени селфи снимки, както и включването на 20МР основна камера.

Прави впечатление добавянето на четвърти софтуерен бутон до традиционните 3 за Android, който на пръв поглед е за изключване на телефона. Все пак позиционирането на екрана му е странно, тъй като One M9 разполага с хардуерен бутон за това. Клиповете показват и някои от функциите на камерата, включително и нови артистични инструменти за редактиране на снимките. Говорителите BoomSound също са получили ъпгрейд и вече поддържат технология Dolby Audio Surround. Споменава се и HTC Connect, което е начин за стрийминг на видео и музика в различни стаи на дома – дали компанията не се кани да представи и безжични говорители?

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници