Неизвестният романс на Немцов и Ана Дурицкая (СНИМКИ)

Неизвестният романс на Немцов и Ана Дурицкая (СНИМКИ)
A A+ A++ A

23-годишната украинка Ана Дурицкая за една нощ се превърна от неизвестна фотомоделка и студентка от киевския икономически университет "Вадим Гетман" в една от най-обсъжданите персони.

За романа й с убития либерален политик Борис Немцов не е известно много.

Двамата се запознали през 2011 г.

Студентката икономистка се влюбила от пръв поглед във възрастния и опитен мъж, и дори 30-годишната разлика помежду им не я смущавала.

Родителите й са знаели за връзката и били категорично против. Всеки път те се опитвали да я убедят да се откаже от съжителството с руския политик, но тя не ги слушала.

Опозиционерът дори я кръстил гальовно Баунти. Това име някак лепнало на младата жена и всички започнали да я наричат така.

Влюбените

свикнали да живеят в два града и две държави

веднъж в киевското жилище на Ана, след това - в апартамента на опозиционера в центъра на Москва.

Юлия, приятелка на Ана разказа пред руски медии за нейния роман с известния опозиционер: "Те се запознаха преди три години и между тях чувстваха пламнаха веднага. Фактически, те заживяха заедно от самото начало. Но поради обстоятелствата трябваше да живеят в два града - в Москва и Киев".

55-годишният Борис Немцов глезил 23-годишната си страст със скъпи подаръци, подарявал й парфюми и бижута, често ходели на почивка в чужбина, и плащал естествено Немцов, разказва Юлия.

През декември 2013 г. Ана научила, че е забременяла

След разговор с Борис, тя решила да абортира и още в намалото на януари 2014 г. заминала за елитна частна клиника в Швейцария, за да се избави от нежеланата бременност. Разходите от 2 200 франка, включително допълнителните услуги, били поети от Борис Немцов, пише руското издание LifeNews.

Ана Дурицкая бе с Немцов, когато той бе убит на Големия Москворецки мост. Сред версиите, по които работи следствието, е и отмъщение срещу Немцов заради аборта на любовницата му.

Няма потвърждения, че киевската студентка е съпричастна към убийството на любимия й мъж. Но от 6-те изстрела нито един не е попаднал в нея.

Немцов има четири деца от три жени

Борис Немцов е син на еврейка, женен е за татарката Раиса Ахметовна, от която има дъщеря Жана. От предишната си любовница Ирина Корольова (на снимка долу), която му била секретарка, има друга дъщеря - София (родена 2004 година). От по-предишната си любовница Екатерина Одинцова, журналистка, има други две деца - син Антон (1995) и дъщеря Дина (2002).

Той не живеел с татарската си съпруга, но винаги е казвал, че няма намерение да се развежда с нея. Поддържаше либерални отношения с всичките си жени и се грижеше добре за четирите си деца.

#Немцов #Борис Немцов #Ана Дурицкая

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници