Дейвид Духовни проговори от името на крава

Дейвид Духовни проговори от името на крава
A A+ A++ A

Крава, която е чела Омир, пуйка - пилот на самолет, и прасе, което говори перфектно иврит... Звучи като от "Дсиетата Х" и си е точно така!...

Вече и у нас може да се намери „Мамка му...и крава" - бестселърът на актьора Дейвид Духовни. Книгата се разказва от гледната точка на кравата Елси Бовари. Една вечер Елси и най-добрата й приятелка Малъри се измъкват от пасището.

Малъри иска да флиртува с биковете, докато Елси се отправя към къщата на фермера. През прозореца вижда семейството му, седнало пред Богът Кутия и там тя вижда нещо, което се казва месодобивна ферма. Светът на Елси се обръща с главата надолу и тя решава да избяга...

В бягството на Елси по пътя се включват и други животни - Джери, прасето, което е приело юдаизма, пуякът Том, който смята себе си за ослепителен. Те се отправят към летището, снабдени с фалшиви паспорти и много мечти.

Дейвид Духовни споделя за книгата си, че е нещо, което отдавна е искал да направи. Като основна цел той казва, че е искала да акцентира върху отношенията в съвременното общество и нуждата от уважение и толерантност.

 

 

 

#актьор #книга #Дейвид Духовни #крава

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници