Samsung Galaxy Xcover 3 отново не се бои от вода, предлага подобрен хардуер

Samsung Galaxy Xcover 3 отново не се бои от вода, предлага подобрен хардуер
A A+ A++ A

В началото на тази година се появиха снимки, които подсказаха, че Samsung възнамерява да продължи да развива своята серия от водоустойчиви модели от среден клас Xcover. Компанията вече е готова да представи официално и следващия й представител Galaxy Xcover 3, но обещава да разкрие повече подробности за него по време на изложението CeBIT през следващата седмица. Все пак вече са ясни основните технически характеристики на смартфона, които не са по-различни от тези на предшественика му.

Galaxy Xcover 3 ще предложи 4.5" дисплей с резолюция WVGA и вече разчита на четириядрен чипсет с честота 1.2GHz. Останалите характеристики включват 1.5GB RAM, 8GB вградена памет с опция за увеличаване, 5MP основна камера, 2MP предна камера и батерия с капацитет 2200 mAh. Смартфонът ще поддържа и LTE мрежи, което ни кара да мислим, че разчита на чипсет Qualcomm. Сред сензорите откриваме GPS, висотомер и компас. Операционната система е Android 4.4 KitKat, но по-късно ще получи ъпдейт до Lollipop.

Samsung Galaxy Xcover 3 предлага и същата степен на защита като тази на Galaxy S5 Active. Това означава, че е сертифициран по стандарта MIL-STD 810G за устойчивост на сол, прах, влага, дъжд, вибрации, слънчева радиация, удари и резки промени в температурата. Покриването на изискванията на стандарта IP67 означава, че може да изкара половин час на дълбочина 1 метър в сладка вода.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници