"Ислямска държава" обезглави нови "врагове", джихадисти имитират Кончита Вурст

"Ислямска държава"  обезглави нови "врагове", джихадисти имитират Кончита Вурст
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Джихадистката групировка "Ислямска държава" (ИД) съобщи, че е обезглавила четирима души, които набирали доброволци да воюват на страната на иракските правителствени войски в провинция Салахеддин. В интернет днес са публикувани няколко кадъра с екзекуциите.

На снимките се виждат четирима мъже, облечени в черно и паднали на колене, а зад тях стоят палачи с ножове в ръце.

Следващите кадри отразяват самото обезглавяване и мястото на екзекуцията в Салахеддин, където иракската армия и полиция предприеха офанзива срещу ИД с подкрепата на международната коалиция, за да си върнат контрола на гр. Тикрит.

Засега автентичността на снимките не може да бъде потвърдена от независим източник.

По-рано иракските военни заловиха преоблечени като жени 20 бойци на ИД. Дегизираните джихадисти са били заловени в Баакуб. Те били облечени в женски дрехи и гримирани лица. Някои от тях дори не си били обръснали брадите, също като Кончита Вурст.

Заловените понастоящем са в полицейския арест. Те вероятно са бегълци от Тикрит, в който на 11 март влезе иракската армия. Сега ги очаква съд, като по всяка вероятност всички те ще получат смъртни присъди.

През последните седмици в интернет се появиха снимки, свидетелстващи за изтезанията на които са подложени джихадистите от иракските военни, като някои са били дори обезглавени.

#обезглави #ислямска държава #Кончита Вурст #джихад #джихадисти

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници