Слух: Nokia ще партнира на Meizu в модела MX4 Supreme

Слух: Nokia ще партнира на Meizu в модела MX4 Supreme
A A+ A++ A

През януари плъзнаха слухове за партньорство между Nokia и китайския производител Meizu, според които двете компании ще си партнират за лансирането на пазара на нов смартфон. Изглежда това предстои да се случи скоро, като името на устройството тези дни бе разкрито от китайския източник Ubuntu Team. Meizu MX4 Supreme ще бъде смартфон, разработен от двете компании, и според предварителната достъпна информация той ще се окаже доста интересно устройство.

Както и се очакваше, Nokia вероятно ще отговаря за хардуерните компоненти, като ще осигури всички вътрешни елементи на телефона. Иначе Meizu MX4 Supreme ще използва Android 5.0 Lollipop с добавен към него Z Launcher, който получи много позитивни отзиви преди няколко месеца, когато Nokia го показаха в таблета си N1. От своя страна, Meizu ще са отговорни за подготовката на дизайна на устройството и материалите, използвани за корпуса. Естествено, те се позиционират на пазара като достъпен бранд, така че не очакваме телефонът да има особено висока цена.

Що се отнася до конкретни спецификации, засега нещата остават неясни, но анализаторите не изключват Nokia да включи и някои функции, присъстващи в предходни Lumia модели. Звучи изкусително дори да подхвърлим идеята за Meizu с 41 MP сензор, какъвто Nokia е използвала в миналото, но вероятно това вече граничи с твърде щедри мечти. Засега това е всичко, което ни е известно за предстоящия Meizu MX4 Supreme, но със сигурност ще се върнем на тази тема в момента, в който станат достъпни повече, а и по-конкретни подробности.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници